Spoed Openingstijden Afspraak maken Dierenartsen 050 - 501 55 00

Opname voor een operatie

Voordat uw dier bij ons geopereerd wordt, wordt hij/zij opgenomen. Uw dier verblijft in onze comfortabele opname. Afhankelijk van hoe lang uw dier bij ons blijft, zullen we uw dier ook voorzien van de beste voeding en/of te drinken. Als uw dier diezelfde dag nog geopereerd wordt, moet hij/zij nuchter blijven. Uw dier krijgt dan bij ons ook niet te eten.

(Langdurige) opname

Soms is het nodig om uw dier op te nemen voor één of meerdere dagen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als uw dier medicijnen nodig heeft die via een infuus gegeven worden, als uw dier erg benauwd is of als het erg ziek is. We hebben de mogelijkheid tot het toedienen van een infuus in de bloedbaan, toedienen van (sonde)voeding, uw dier laten verblijven in een speciale zuurstofkooi en nog veel meer.

De honden worden bij ons opgenomen in de honden opname, waar een speciale paraveterinair de zorg over hen heeft. Een dierenarts onderzoekt hen in de ochtend en maakt een plan voor de behandeling of eventueel verdere onderzoeken. Dit voeren wij uiteraard in overleg met u uit.

Voor katten is er een speciale afdeling. Hier worden geen honden geplaatst, omdat dit voor sommige katten stressvol kan zijn. Ook de katten worden in de ochtend onderzocht door een dierenarts en bepaald wat vervolgstappen zijn voor die dag. We zullen dit uiteraard in overleg met u uitvoeren.

Als u gedurende de dag graag wilt weten hoe het met uw dier gaat, kunt u bellen met de paraveterinair die het overzicht heeft over de dieren in de opname. U zult dit telefoonnummer ontvangen zodra uw dier bij ons opgenomen is.

Uw huisdier, onze zorg!

Opname

 

Online afspraak maken

Voor spoed zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 - 54 79 37 01