Spoed Openingstijden Afspraak maken Dierenartsen Inloggen 050 - 501 55 00

Patiënt van de maand

Wat een pech, zeg!

 

Roos heeft een geweldig leven bij haar baasje en haar vriendje, een grote hond. Ze is helaas niet helemaal gezond, want af en toe krijgt ze een epileptische aanval. Gelukkig duren deze niet zo lang en is ze daarbuiten een blij hondje. Dit keer ging het anders dan anders. Toen ze een epileptische aanval kreeg, schrok haar vriendje zó enorm van haar dat hij haar beet. Daar was het koppie van Roos niet stevig genoeg voor. Bij haar dierenarts bleek dat haar kaak op 2 plekken gebroken was.

Haar baasje wilde haar heel graag helpen. Daarom hebben wij een plaatje gezet op de achterste breuk, zodat deze weer stabiel was. De voorste breuk is vast gezet met een schroef.

De eerste 4 weken mocht ze alleen maar zachte voeding eten en nergens op bijten. En na 8 weken zijn er röntgenfoto's gemaakt om te controleren of het allemaal goed genezen was. In de tussentijd gedroeg Roos zich haast alsof er nooit iets gebeurd was. Na 8 weken was het goed genezen en mocht Roos weer gaan kauwen. Wat een stoer hondje!

 

Geplaatst op 28 februari 2019

Meer Nieuws

17 mei
Vacature: Gezelschapsdierenarts - Wij zoeken jou!

24 apr
Patiënt van de maand; Dappere Mercy

13 mrt
WhatsApp service

21 mrt
Online afspraak maken

Voor spoed zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 - 54 79 37 01