Spoed Openingstijden Afspraak maken Dierenartsen 050 - 501 55 00

Josie Huizinga

Ik ben opgegroeid op een boerderij en daardoor van kleins af aan altijd met dieren in aanraking geweest. Zowel landbouw als kleine huisdieren spreken mij aan en ben daarom ook de opleiding paraveterinair gaan doen. Op mijn werk tussen de honden en katten en in mijn vrije tijd tussen de koeien en paarden, dat is toch mooi verdeeld vind ik zelf!

Ik ben 4 jaar geleden bij Hopmans begonnen. Ik gaf aan graag een allrounder in het vak te worden, oftewel vliegende keep. Ben overal wel te vinden maar waar ik het meest in te vinden ben is de tandheelkunde.

In mijn vrije tijd hou ik me zelf bezig met sporten. Schaatsen & skeeleren vind ik het mooiste om te doen maar een rondje hardlopen of fietsen doe ik ook met plezier. Daarnaast heb ik nog 2 trouwe viervoeters. Mijn golden oldie New Forest pony Wietske waar ik af en toe nog op rijd en mijn prachtige Tervuerense herder Master waar ik graag een blokje om mee loop.

Naast het werk ben ik af en toe ook nog te vinden bij mijn vriend op de boerderij. Handje helpen tijdens het melken of de kalfjes voeren draai ik mijn niet voor om!

Een biertje of een wijntje zeg ik nooit nee tegen! In de weekenden ben ik meestal te vinden op feestjes met vrienden en vriendinnen. Gezellig een drankje en een dansje op de dansvloer.

Voor spoed zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 - 54 79 37 01