Spoed Openingstijden Afspraak maken Dierenartsen 050 - 501 55 00

Ellen 't Hooft

Mijn naam is Ellen ’t Hooft

Ik ben in 2004 afgestudeerd als dierenarts in Gent. Na 4 jaar werkzaam geweest te zijn in Alkmaar heb ik een liefde voor chirurgie ontwikkeld. Om mij als chirurg te ontwikkelen heb ik een 2-jarige opleiding in Engeland gevolgd en het Certificate in Small Animal Surgery gehaald in 2010 (GpcertSAS van Improve International). Door daar, naast mijn scholing, met een KNO specialist en een cardioloog mee te lopen heb ik bepaalde ingewikkelde operaties eigen kunnen maken. Denk aan stembandverlamming, gehoorgang operaties en open thoraxoperaties.

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij DC Hopmans waar ik vooral de orthopedische kant in ben gegaan en me verder ben gaan specialiseren binnen de chirurgie. Momenteel werk ik aan een ESAVS certificate in small animal orthopedics and surgery.

Mijn vrije tijd breng ik vooral door met mijn gezin. Met 3 jongens en een hele hoop dieren is er altijd wat te beleven thuis. Naast paardrijden en piano spelen probeer ik nog een groente tuin in leven te houden om er vervolgens lekker van te koken.

Voor spoed zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 - 54 79 37 01