Spoed Openingstijden Afspraak maken Dierenartsen 050 - 501 55 00

Eline Stolwijk

Mijn naam is Eline, ik ben geboren op een boerderij in Reeuwijk, we zijn in 2002 naar het noorden verhuisd naar een andere boerderij waar mijn ouders meer konden uitbreiden. Ik zit al van jongs af aan tussen de dieren, we hadden katten, honden, konijnen, cavia’s, parkieten, tortelduifjes, kippen, schapen, geiten, koeien en ja ik had ook een eigen pony.

Na mijn opleiding Dierverzorging heb ik de opleiding Paraveterinair afgerond in 2015. Ik ben begonnen na mijn opleiding bij een 1e lijns praktijk in Groningen, daar heb ik 3 jaar gewerkt. Ik heb daarnaast ook 2 jaar bij een varkenshouderij gewerkt. In december 2018 ben ik bij DC Hopmans aan het werk gegaan. U kunt mij tegen komen aan de balie op beide locaties, ook ben ik te vinden in de OK. Verder doe ik, samen met 2 andere collega’s, de bestellingen zodat er voldoende medicatie en voer op voorraad is.

Ik woon samen met mijn vriend in Boerakker, met onze 2 katten, 2 geiten en mijn paard en pony. In mijn vrijetijd ben ik aan het paardrijden, doe ik aan bootcamp en hardlopen met de hond van mijn ouders en met vrienden afspreken.

Voor spoed zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 - 54 79 37 01