Spoed Openingstijden Afspraak maken Dierenartsen 050 - 501 55 00

Alice van der Kloo Hatzmann

Mijn naam is Alice vd Kloo-Hatzmann
Geboren en getogen in Gieten waar mijn ouders de Pony Bar runden(cafe bij de manege). Hier heb ik dan ook van een mooie jeugd mogen genieten, met altijd paarden en pony's om mij heen. Naast paarden hadden we ook een hond, katten en konijnen. Zo is de liefde voor dieren ontstaan en wist ik al heel jong dat ik graag dierenarts-assistente wilde worden.
Op mijn 16e ben ik op kamers gaan wonen in Barneveld om daar de fantastische 4 jarige opleiding tot Paraveterinair/dierenartsassistente te mogen volgen. Na mijn studie ben ik een jaar naar Australië en Nieuw-Zeeland geweest om te reizen en werkervaring op te doen bij verschillende boerderijen en dierenklinieken. Daarna heb ik 18 jaar bij een 1e lijns kliniek gewerkt, vervolgens 2 jaar bij een 2e lijns kliniek en nu werk ik met veel plezier bij DC Hopmans waar alles heel mooi samenkomt, zowel het 1e als 2e lijns werk.
Mijn passie ligt vooral bij het klantencontact, u zult mij dus vooral ontmoeten bij de balie of aan de telefoon. Naast mijn werk geniet ik erg van de natuur, zowel wandelend met mijn fotocamera als fietsend op de mountainbike. Het liefst doe ik dit samen met mijn gezin, mijn man, zoon en dochter hebben gelukkig dezelfde hobby dus we fietsen graag vanuit ons mooie dorp Rolde de bossen in. 

 

Voor spoed zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 - 54 79 37 01