Spoed Openingstijden Afspraak maken Dierenartsen 050 - 501 55 00

Onze visie op zorg

Eerst de goede diagnose, dan de optimale zorg!

We werken met een team van veertien dierenartsen die ondersteund worden door een team van paraveterinaire dierenartsassistentes.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Dit kunt u merken doordat wij investeren in moderne apparatuur. Hierdoor kan een variëteit aan onderzoeken bij ons in huis uitgevoerd worden. Daarnaast volgen onze dierenartsen én assistentes jaarlijks meerdere nascholingen. Op deze manier blijven wij op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. En uiteraard hebben wij altijd elkaar: rond moeilijke gevallen kunnen wij elkaar raadplegen. Immers: samen weet je meer dan alleen.

Beleid

Ons streven is om uw huisdier uitstekende klinische zorg te geven. Een goede behandeling moet volgen op een zorgvuldige diagnose en een eerlijke afweging van de kansen. Perfectie bestaat niet, maar wij werken wel altijd met beleid en optimale inzet voor uw huisdier. Uiteraard met de beste materialen voor onder andere:

Specialisaties

Elke dierenarts binnen ons team heeft zijn/haar aandachtsgebied. Deze dierenarts volgt extra nascholing over bijvoorbeeld dermatologie, tandheelkunde of orthopedie. Dit wordt door ons als zeer belangrijk ervaren, omdat wij op deze manier kwaliteit kunnen leveren voor u en uw dier. Daarbij hebben we een ruime opname waar uw dier rustig en op een warme plek kan bijkomen van een operatie. Voor katten is er een speciale opname op een aparte verdieping. Dit draagt bij aan hun rust. Uw dier kan, indien nodig, voor langere tijd en voor intensieve zorg opgenomen worden.

Onze visie op zorg

Online afspraak maken

Voor spoed zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 - 54 79 37 01