Spoed Openingstijden Afspraak maken Dierenartsen 050 - 501 55 00

Dieren orthopeed

Een dieren orthopeed of orthopedisch dierenarts voor dieren houdt zich bezig met klachten aan het bewegingsapparaat. Wij durven te stellen dat we op het gebied van orthopedie voor uw hond of kat tot de besten in het land behoren. Dankzij onze orthopedisch dierenartsen kunnen wij uw huisdier de beste zorg geven.
In onze kliniek behandelen de orthopedisch dierenartsen diverse problemen op het gebied van botten en gewrichten. Bekijk hiervoor ook eens onze Facebook-pagina. Hier vindt u meerdere filmpjes van onze dieren orthopeed in actie met eerder geholpen huisdieren.

Orthopedisch dierenarts hond & kat

Wij willen de beste zorg voor uw huisdier verlenen. Om dat te kunnen doen zijn ervaren orthopedisch dierenartsen in huis een pré. In combinatie met hoogwaardige apparatuur helpen wij uw hond of kat weer zo snel mogelijk fit en gezond te krijgen.

Beste oplossing

Wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen voor uw dier, ook op de langere termijn. Dat betekent soms heel zorgvuldig opereren, of soms niet opereren maar een andere aanpak kiezen. We proberen altijd goed in te schatten welke revalidatiekansen er zijn.

Veelvoorkomende orthopedische problemen

De meest voorkomende orthopedische problemen zijn:

Meer dan een kat en hond orthopeed

Wij worden blij van een fitte en gezonde kat of hond. U hoeft dus niet te vragen of u bij ons terecht kunt voor vragen of advies. Nee, uiteraard kunt u bij onze dieren orthopeed voor uw hond of kat ook met andere vragen op het gebied van botten en gewrichten terecht. 

Dieren orthopeed hond

Online afspraak maken

Voor spoed zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 - 54 79 37 01